Familie lidmaatschap

Het familie lidmaatschap is vanaf 2016 nieuw geïntroduceerd op tennispark Randwijck. Met het gehele gezin lid zijn van TP Randwijck levert voordelen op in de portemonnee. Het familie lidmaatschap is bedoeld voor één adres voor meer dan 2 personen. Voorbeeld: 2 ouders + 2 kinderen kost zonder familie lidmaatschap € 436,-, maar met het familielidmaatschap € 349,- voor het gehele seizoen van april tot november.

33 WEKEN ONBEPERKT SPELEN.

Wanneer je lid bent kun je op alle vrije uren (80 uur per week) spelen wanneer je wilt. Er zijn een aantal avonden in de week vrijgehouden zodat je lekker kunt tennissen met andere leden. Overdag en in het weekend zijn er veel mogelijkheden. Van april t/m november. Een interne competitie wordt onderhouden door de hoofdtrainer voor de senioren. Junioren spelen een externe competitie.

ONLINE AFHANGEN.

Wanneer je lid bent geworden dat kun je onbeperkt inloggen in ons reserveringssysteem en een baan afhangen. Afhangen kan tot 7 dagen van te voren. Niemand om mee te spelen? Wanneer de betaling is ontvangen, dan ontvang je jouw persoonlijke inlogcode en lekker tennissen. Niemand om mee te spelen, maar wel lid worden. Wij linken jou met leden.

KORTING

Jazeker. Wij waarderen jouw lidmaatschap, dus een cadeautje van ons. Wil je lessen? Korting op groepslessen en privelessen. Er worden 18 lessen in het zomerseizoen gegeven. KLIK HIER voor meer informatie.

Kosten lidmaatschap.

KLIK HIER

Inschrijven.

KLIK HIER

Login afhangen

KLIK HIER

V en R

KLIK HIER