Sjoerd Robijn is ANNO 1930 de vijfde eigenaar geworden van tennispark Randwijck. Op donderdag 16 Juni 2011 om 10:54 is de overeenkomst getekend tussen de heer Roelvink en Sjoerd Robijn onder toeziend oog van notaris Klein Binnenkade.
Sjoerd Robijn is een op en top tennisser. Hij leeft voor en van het tennis. Sjoerd Robijn is geboren en getogen in Amsterdam buitenveldert op
02-03-1981. Hij is geboren en getogen aan de Amstelveenseweg tegenover de bosbaan, waar hij tot zijn 24ste heeft gewoond. Sjoerd heeft vroeger in zijn jeugd hoog getennist. Hij bleef verslaafd aan het spel en heeft besloten om van zijn hobby, zijn beroep te maken. Na zijn stage bij sportcentrum Amstelpark en Nike town Hilversum heeft Sjoerd onder andere gewerkt voor Maccabi tennis. Sjoerd heeft gewerkt als trainer bij Tennisclub Amsterdam, daarna hoofdtrainer jeugd bij LTC Festina en is heden hoofdtrainer bij Aemstelburgh. TP Randwijck is geen vereniging, daarom vindt hij het leuk om daarnaast voor een vereniging zijn tennislessen te verzorgen. Vanaf het seizoen 2009 heeft Sjoerd Robijn TP Randwijck ontdekt. Met zijn tennis en skischool Robijn TenSki vestigde hij zich in dat zomerseizoen op TP Randwijck. ‘S winters geeft hij zijn indoor lessen op het mooie sportcentrum Amstelpark/Spa Zuiver.

Vanaf 2009 tot de overname heeft Sjoerd Robijn bij de heer Roelvink de tennisbanen gehuurd voor zijn lessen. Ook vandaag de dag geeft hij naast zijn lessen op Aemstelburgh ook les op TP Randwijck onder Robijn TenSki. Voor een tennistrainer is het beheren van een tennisparkje het mooiste wat er is. Sjoerd Robijn is erg verheugd dat het eerste tennispark van Amstelveen voor de komende decennia zijn voortgang zal behouden. De vaste en betrouwbare spelers van het park zijn daar erg blij mee. ‘Gelukkig worden het geen tuinen’, zijn veelal de reacties van huurders die op het park soms al 25 jaar spelen. Daarmee gaat TP Randwijck op weg naar 2030, waarbij het park precies 100 jaar bestaat. Sjoerd Robijn is te bereiken op info@tennisparkrandwijck.nl of 06-520 35 800.
‘Ik nodig u graag uit op het park voor een kleine rondleiding’. Tennispark Randwijck, tennisplezier ANNO 1930…