Fitte werknemers leveren een belangrijke positieve bijdrage aan de gezondheid van een organisatie in zowel financiële als sociale zin:
1. Verhoging van de productiviteit.
2. Vermindering personeelsverloop.
3. Vergroting (onderlinge) betrokkenheid.
4. Meer communicatie.
5. Positief bedrijfsimago.
6. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
7.verlaging ziekteverzuim en daarmee verlaging van kosten ten gevolg van ziekte.
Om die reden bieden wij u aan als bedrijf het tennispark te huren om bovenstaande effecten tevens voor uw organisatie te realiseren.

Enkele voordelen op een rij:
1. Het gehele park is voor uw bedrijf, op de geboekte tijden, gereserveerd. Op deze momenten zijn er geen andere mensen, particulier of via andere bedrijven, op het park aanwezig.
2. Uw werknemers ontvangen 10% korting op tennislessen binnen of buiten de geboekte uren. De tennislessen worden aangeboden door de tennisschool die op het park aanwezig is. Alle leraren zijn in het bezit van een geldige licentie.
3. Indien gewenst kan er op de geboekte uren: toernooien, evenementen of arrangementen worden georganiseerd. Op zaterdag zijn daar wederom mogelijkheden voor.
4. De huur van het park is fiscaal aftrekbaar. U betaald als bedrijf alleen de huur van de tennisbanen, incl. clubhuisje met de faciliteiten.

Voor overige vragen of informatieverzoeken kunt u contact opnemen met Sjoerd Robijn, bereikbaar via mailadres: info@tennisparkrandwijck.nl
Wij hopen spoedig met u in contact te komen voor een vrijblijvende afspraak.

www.tennisparkrandwijck.nl
Tennisplezier ANNO 1930…
06-520 35 800