Een goede voorbereiding is het halve werk voor het zomerseizoen. Schrijf je in voor de winterlessen en ontvang eind september de indeling. De trainer zal contact met je opnemen.

Het is voor iedereen mogelijk zich in te schrijven voor de winterlessen 2022/2023. We willen natuurlijk weer zoveel mogelijk rekening houden met alle wensen van onze tennissers. Daarom is het belangrijk om tijdig te starten met de inschrijving. Ook niet leden kunnen zich inschrijven. Wil je graag lessen met vriend/vriendin, collega etc, die geen lid is, dan is dat mogelijk, aangezien de lessen op een andere locatie wordt gegeven, namelijk Amstelpark tennis.

De lesperiode loopt van 1 oktober 2022 tot medio maart 2023. Het inschrijfformulier is te vinden op de website van Tennispark Randwijck. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren kunnen in behandeling worden genomen.

Online inschrijven
Je kunt je weer online inschrijven. De winterlessen zijn van 1 oktober 2022 tot medio maart 2023.

Beschikbaarheid nauwkeurig invullen
Voor het indelen van de lessen is het heel belangrijk precies aan te geven wanneer je beschikbaar bent. Door meerdere dagen en tijden aan te geven, is de kans het grootst om les te krijgen op een dag en tijdstip zoals je dat wilt! Je kunt je ook als groep opgeven.

Toelichting lessen
Er is een digitale toelichting beschikbaar, waarin alle details over de lessen staat.

Deadline 1 september
De inschrijving is tot 1 september. En de indeling van de trainingen is uiterlijk de 3e week van september bekend.
Klik  onderin voor de digitale toelichting. Hierin staan de date, prijzen etc.
KLIK onderin voor het inschrijfformulier winterseizoen 2022-2023.